"Poetja më e mirë e 2022" në Itali Irma Kurti, intervistë në Euronews Albania

Vista 11
Ottieni il codice integrato

Euronews Now me Bruna Çifligu do të paraqesë lajmet më të rëndësishme nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut nëpërmjet raportimit drejtpërsëdrejti duke...

Per aggiungere dei commenti, devi essere membro di stellevip!

Join stellevip

Inviami un'e-mail quando le persone lasciano commenti –